Supportersacties: MVV en Sparta laten zien dat het wel kan

Even een ‘herblogje’ om voor de verandering eens met positief nieuws over voetbalsupporters te komen! Ik vind hem wel de moeite waard!

aandekrijtlijn

MVV Maastricht en Sparta Rotterdam zijn twee clubs met meer overeenkomsten dan op het eerste gezicht is te zien. Beide clubs hebben een rijke historie, een trouwe aanhang en hogere ambities dan de Eerste Divisie. En er is naast de Maas nog iets dat Maastricht en Rotterdam verbindt: Arie van Staveren! Arie van Wie? Arie van Staveren! Van Staveren speelde in de jaren ’70 ruim 200 competitiewedstrijden voor Sparta en in de jaren ’80 ruim 150 voor MVV.

De supporters van beide clubs hebben altijd een goede band onderhouden. Om deze goede band te benadrukken is enkele jaren geleden een supporterswedstrijd geïnitieerd. En sinds dit jaar is de naam van Arie van Staveren verbonden aan de bokaal waar om gespeeld wordt. Een extra teken van verbroedering en saamhorigheid.

Dit initiatief laat zien dat als supporters van twee clubs op een veldje afspreken dit niet eindigt in een veldslag, maar dat…

View original post 190 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s